Spread sfecla cu branza feta – 225g

15.99 lei

  • Produse Grecesti in Romania, 100% Naturale100% Natural
  • Produse Grecesti in Romania, 100% NaturalePremium Greek Quality
  • Produse Grecesti in Romania, 100% NaturaleLocally Grown

Pasta de sfecla spread cu brânza feta este un veritabil deliciu tipic grecesc pe care îl poti procura în mod simplu prin intermediul Ionia – The refined greek taste, la borcan de 225 de grame.

Stoc Epuizat

Află când produsul revine în stoc!

Cumpără in valoare de 250 RON și beneficiezi de transport GRATUIT !

  • Garantăm calitatea produselor comandate;
  • Comenzile primite până la ora 12:00 vor fi procesate în aceeași zi;
Plată online rapid și sigur

Informații suplimentare

Ingrediente

Sfecla rosie 80%, branza feta 13% (lapte de oaie si capra, cheag, cultura de acid lactic, sare), otet balsamic (must, otet de vin), ulei de masline extra virgin, sare de mare, usturoi, patrunjel, regu

Alergeni

TBA

Conditii de Pastrare

A se pastra la intuneric, in loc uscat si racoros.

Origine

Pella-Grecia

Ambalajul produsului poate contine informatii suplimentare si / sau diferite despre ingrediente, date nutritionale sau informatii de utilizare adecvate care vin in completarea informatiilor afisate pe site-ul nostru web. Va recomandam sa actionati cu responsabilitate si sa cititi etichetele, avertismentele si instructiunile inainte de a utiliza sau a consuma un produs. Daca aveti sensibilitati alimentare sau alergii, ar trebui sa cititi intotdeauna etichetele produsului pentru a confirma siguranta produsului pentru situatia dvs. Continutul de pe acest site web are drept scop informarea generala si nu este destinat sa inlocuiasca sfatul unui medic, farmacist sau alt profesionist autorizat in domeniul sanatatii. Nu ar trebui sa utilizati informatiile prezentate pe acest site web pentru autodiagnosticare sau pentru tratarea unei probleme de sanatate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Spread sfecla cu branza feta – 225g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *